Karrierportál
és Talent Pool

A JOBLINKEN segítségedre lesz egy könnyen kezelhető, átlátható Talent Pool építésében. Nincs több elveszett jelölt, lezáratlan folyamat vagy betöltetlen pozíció. A JOBLINKEN elsőrangú partner tömeges és kékgalléros toborzásban is.

A JOBLINKEN Karrierportálján keresztül gyors és egyszerű jelentkezni bármilyen pozícióra! Használj bátran képeket, videókat, hogy ezzel több és jobb jelöltre tegyél szert!

100%-ban a cég arculatához igazítható Karrierportál

A karrierportál minden részletét a céged arculatához tudod igazítani - mégpedig programozói tudás nélkül. Módosíthatod a színeket, szövegeket és a képeket is. Csak a fantáziád szabhat határt!

Álláshirdetések kötöttségek nélkül

JOBLINKEN elvégzi helyetted tartalomkezelési feladatot, ha álláshirdetésekről van szó. Készítsd el előre a munkakörökhöz kapcsolódó hirdetéseket, és csak az egyedi részeket módosítsd. Percek alatt elkészül egy hirdetés.

Ismerd meg a jelöltjeidet

Minden jelentkező bővíti a Talent Pool-od, adatbázisba vagy konkrét pozícióra való jelentkezéssel. Válaszd ki a legjobbakat azonnal, vagy beszélj meg velük későbbi megkeresést. A JOBLINKEN segít átlátni a jelöltjeidet.

Ismerd meg a JOBLINKEN további funkcióit

Teljes kiválasztási folyamat

Riportok és dashboard

Automatikusan kiküldött üzenetek