JOBLINKEN - AZ ÚJ GENERÁCIÓS TOBORZÓ APP

Lassú, régi, bonyolult? Válts feljebb!

Elhoztuk Neked az ATS-ek új generációját. Nézd meg, hogyan szolgál ki téged toborzóként, HR vezetőként vagy cégvezetőként minden nap a JOBLINKEN. Ne a kollégáidon, hanem az adminisztráción spórolj időt, böngészőből könnyen és gyorsan kezelhető modern toborzási rendszerünkkel!

Az úgy kezdődött…

…hogy láttuk, mekkora küzdelem a toborzás. Egyszerre megfelelni a jelöltnek, a felvételiztető vezetőnek, a HR vezetőnek, a cégvezetésnek. Ha úgy érzed, hogy HR-esként szorít az idő és eddig túl bonyolult toborzó appokkal volt dolgod, akkor jó helyen jársz.

A JOBLINKEN egy új generációs ATS
(Applicant Tracking System)

Egy felhő-alapú megoldás, amellyel gyorsíthatsz a toborzás folyamatán. Személyre szabottan kommunikálhatsz, és kiemelkedő jelöltélményt nyújthatsz a pályázóidnak, amivel egy jelölt sem marad válasz nélkül, mégsem túlórázik a toborzó.

Egy tapasztalaton alapuló módszer HR-esektől HR-eknek – számos ügyfelünkkel dolgoztunk együtt a toborzásban. A toborzás a szakmánk, a hobbink – ismerjük és folyamatosan kutatjuk mitől lehet jobb. Ezt a tapasztalatot építjük bele a JOBLINKEN-be.

Egy kompakt rendszer, ami könnyen kezelhető, gyorsan megtanulható, és azonnal használható – bármikor és bárhonnan. Ismerd meg, szabd testre, vezesd be és használd! Mindezt 3 hét alatt!

Nem muszáj, hogy bonyolult legyen egy HR rendszer. Legyen élmény a toborzás!

Költséghatékony

Bérelhető szoftver.

Gyors indulás

Bevezetés 2 hét alatt.

Jogi megfelelőség

GDPR kompatibilis

Bárhonnan elérhető

Böngészőből megnyitható online applikáció.

Dobd az ismétlődő rutin feladatokat, és fordítsd az időt az emberekre!

A JOBLINKEN elvégzi helyetted az unalmas, ismétlődő feladatokat. A pozíció megnyitástól a felvételig támogatja a munkát. E-mailt és SMS-t küld a pályázóknak, a szükséges dokumentumokat sablonszerűen feltölti adatokkal. Ne végezz dupla munkát! Töltsd a felszabaduló időt értékes tevékenységekkel!

Karrierportál
és Talent Pool

Új hirdetések pillanatok alatt a céges arculatra szabott, jelöltbarát Karrier Portálon, biztosítva a könnyű keresést és egyperces jelentkezést. Bővítsd folyamatosan a Talent Pool-od, tartsd velünk a kapcsolatot későbbi megkeresésekre.

Kiválasztási
folyamat

A teljes kiválasztási folyamatot menedzselheted. Interjút szervezhetsz, adatokat kérhetsz be, ajánlatokat adhatsz. Akár automatizáltan is.

Teljeskörű
riportok

Mélyreható riportjainkkal mindent megtudhatsz a jelentkezőkről, munkafolyamatokról és a toborzás, kiválasztás hatékonyságáról.

Automatikusan küldött üzenetek

Nem kell többet az emailekkel vesztegetned az idődet. A JOBLINKEN-nel minden státuszhoz automatikus email és SMS üzeneteket csatolhatsz, amit helyetted kiküld a rendszer a jelöltnek.

Mit mondanak ügyfeleink?